Martanci Inulin Vitamina për fëmijë

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Prodhuesi: Walmark
Martanci Inulin Vitamina për fëmijë

Inulin ndihmon për të nxitur tretjen e shëndetshme

Çdo tabletë përmban të gjitha vitaminat e nevojshme, mineralet dhe substancat e tjera aktive në sasinë e përgjithshme të rekomanduar që janë të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin fiziologjik të foshnjës.

Përveç kësaj, Martanci janë të pasuruar me inulin, një lloj fibër i tretshëm.

    Inulin promovon rritjen e mikroflora të shëndetshme të zorrëve dhe kështu mund të kontribuojë në tretjen e duhur. Inulin gjithashtu përmirëson thithjen e kalciumit.

Vitaminat dhe mineralet kanë një efekt pozitiv në gjendjen e përgjithshme dhe vitalitetin e foshnjës. Martanci gjithashtu përfshijnë xylitol, që i jep tableta një shije të shijshme ftohëse.


Çfarë është inulin?
Inulin është një prebiotik.

Prebiotics janë sheqerna të thjeshta, një fibër e tretshme që është në zorrë si ushqim për bakteret e dobishme të trupit të zorrëve. Prebiotikët krijojnë kushtet për kolonizimin e duhur të baktereve të shëndetshme dhe funksionin e mukozës së zorrëve. Ata janë, për shembull, një pjesë e rëndësishme e qumështit të gjirit.

Inulin kalon përmes traktit tonë të tretjes në thelb të pandryshuara. Rezistente ndaj acidit agresiv stomakut dhe enzimeve digjestive. Praktikisht pa u vënë re ajo merr në zorrën e trashë. Këtu, megjithatë, puna e tij është vetëm fillimi. Inulin punon në zorrën e trashë si një burim ushqyesish për disa mikroorganizma. Krijon kushte ideale jetese për shumë baktere probiotike (p.sh. Lactobacillus biffidus). Mbështet rritjen dhe ndarjen e tyre, dhe në mënyrë indirekte parandalon rritjen e padëshiruar të baktereve të armikut.

Burimi kryesor i inulinës është  çikorja , hudhra, preshi dhe qepët, etj.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.