Martanci Imunactivem 30 tableta Vitamina për fëmijë

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Prodhuesi: Walmark
Martanci Imunactivem 30 tableta
Vitamina për fëmijë

Multivitamina për fëmijët Martanci me imunogjen

Martanci janë një kompleks i vitaminave dhe mineraleve për fëmijët në formën e tabletave kuruese - Martanci të vegjël me shije frutash.

Çdo tabletë përmban vitamina, minerale dhe substanca të tjera aktive në sasinë e përgjithshme të rekomanduar që janë të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin fiziologjik të foshnjës.

Përveç kësaj, tableta Martanci përmban kompleksin Imunactiv - beta glucan, bioflavonoidet, vitaminën C dhe zinkun.

Vitamina C dhe Zink nxisin funksionimin natyror të sistemit imunitar.

Martanci janë të pasuruar me ksilitol, që i jep tableta një shije të shijshme ftohëse.

Martanci me Immunoactive përmbajnë vetëm ngjyra natyrale.

Nuk ka ngjyra artificiale, nuk ka konservues, pa sheqer, pa gluten dhe pa laktozë.

 

Vitamina C dhe zinku ndihmojnë në mbështetjen e sistemit imunitar
     Vitaminat dhe mineralet nxisin vitalitetin dhe shëndetin e përgjithshëm
     Vitaminat dhe mineralet nxisin rritjen dhe zhvillimin fiziologjik

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.