Martanci Gummi BoneActive 60tb Vitamina për fëmijë në formë të gomave

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: Walmark
Martanci Gummi BoneActive 60 tableta
Vitamina për fëmijë në formë gome

Martanci  me BoneActive janë martianë të shijshëm me xhelatinë që përmbajnë vitamina dhe minerale thelbësore për rritjen e duhur fiziologjike dhe zhvillimin e organizmit të foshnjës.

Përveç kësaj, ato përmbajnë kompleksin BoneActive, i cili përbëhet nga dy substanca aktive - vitamina D dhe vitamina K - të cilat janë esenciale për rritjen dhe zhvillimin e eshtrave të fëmijëve.

Mariman Gummi dhe BoneActive janë të rekomanduara për të gjithë fëmijët aktive dhe atletike, ngarkesa e rregullt fizike e të cilëve rrit kërkesat e pritjes për këto substanca.

Martians Gummi përmbajnë vetëm ngjyra natyrale dhe janë me katër shije frutash - lulushtrydhe, portokalli, manaferrat dhe limoni.

Shtesë dietike për fëmijët nga 3 vjeç.
2 xhelatinë Martians përditshme, përtyp dhe gëlltitje

Shënim: Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Produkti nuk ka për qëllim të zëvendësojë një dietë të ndryshme. Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. Mbani jashtë mundësive të fëmijëve! Ruani në një vend të thatë dhe të errët në temperatura nën 25 ° C. Mbroni nga dielli. Ne përdorim vetëm ngjyra natyrale, çdo ndryshim në ngjyrën e xhelatinës nuk ndikon në cilësinë e produktit.


Ky produkt nuk është i përshtatshëm për DIABETES!
Nuk përmban: gluten, preservatives dhe lactose.

Doza ditore përmban: / 2 tbl. | % DRHP *
BoneActive komplekse
• Vitamina K 25,0 μg 33
• Vitamina D3 5,0 μg / 100
Vitamina B3 16.0 mg | 100
Vitamina B5 6.0 mg | 100
Vitamina B12 2.5 μg | 100
Vitamina C 80,0 mg | 100
Vitamina E 12,0 mg | 100
Biotina 50.0 μg | 100
Acidi folik 200,0 μg | 100
Zink 10.0 mg | 100

* DRHP = Referenca e të hyrave ditore

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.