Calcium Magnesium Zinc

Prodhuesi: Walmark
Calcium Magnesium Zinc - Për eshtra më të fortë
Calcium-Magnesium-Zinc FORTE

Burim i cilësisë premium i mineraleve esenciale të pasuruar me vitaminë D, që ndihmon në absorbimin e kalciumit dhe mban një ekuilibër të këtij minerali në organizëm.

Përbërje me cilësi të lartë me kombinim të balancuar të mineraleve
     Të pasuruar me vitaminë D për absorbimin më të mirë të kalciumit
     Kalciumi dhe magnezi në raport optimal
     I përshtatshëm sidomos për njerëzit e moshuar, njerëzit që kufizohen në shtrat për një periudhë të gjatë ose gjatë periudhës së rimëkëmbjes
     Rekomandohet për gratë gjatë periudhës së shtatzënisë, ushqimit të gjirit ose menopauzës
     E dobishme gjatë periudhave të rritjes së aktivitetit të trupit
     Prodhuar nga mbajtës i certifikuar GMP

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.