0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

ArthroStop Rapid

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: Walmark
ARTHROSTOP® RAPID - mbështet fleksibilitetin e përbashkët dhe ndihmon për të mbajtur shëndetin e përbashkët

Përgatitja unike për mbrojtjen dhe rigjenerimin e nyjeve
     Përbërja e veçantë e substancave të verifikuara klinikisht - glucosamine, chondroitin dhe elementet unike të Boscedrine ndikon lehtësisht në të gjitha nyjet
     Efekti i efektit dyfazor të produktit ArthroStop RAPID është unik në mesin e ekspertëve.
     Në përgjithësi rekomandohet që personat me artrozë të përdorin glucosamin dhe chondroitin për një periudhë të gjatë dhe në mënyrë të përsëritur.
     Përdorimi i ArthroStop RAPID, çon në lehtësimin e shpejtë të dhimbjeve, rimëkëmbjen graduale të kërcave dhe përmirësimin gradual të funksioneve të nyjeve mund të vërehet.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.