0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Të tjera

Anti-HCV Cassette Test

1,00 €
Anti-HCV Cassette Test - HEPATITIS C TEST

Teste të shtatzanisë 1 copë

0,50 €
Teste të shtatzanisë 1 copë Certain Pregnancy cassette

Teste të shtatzanisë 1 copë

1,00 €
Teste të shtatzanisë 1 copë Certain Midstream Pregnancy Test

Hygia Shampon kunder morrave

1,60 €
Hygia Shampon kunder morrave

Leter per ultraze KP65HM

20,00 €
Leter per ultraze KP65HM

Leter per ultraze KP61B

10,00 €
Leter per ultraze KP61B

Omron E4 Tens Machine

65,00 €
Omron E4 Tens Machine Lehtësues dhimbje për shpinë, shpatull, nyje dhe muskuj

Omron E2 Elite

50,00 €
OMRON E2 Elite është një lehtësim i fuqishëm për dhimbje që ju mundëson të lehtësoni simptomat tuaja të dhimbjes, bazuar në teknologjinë TENS (stimulues transkúvedal nervor elektrik).
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.