0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Të tjera

HA50 Hearing Amplifier BEURER

40,00 €
Beurer HA 50 amplifikator dëgjimi Vështirë dukshëm

IL 11 Infrared lamp BEURER

20,00 €
Llambë me rreze infra të kuqe Beurer IL 11 Drita infra të kuqe me thellësi penetruese

Il 21 Infrared lamp BEURER

30,00 €
Llambë me rreze infra të kuqe nga Beurer IL 21 Ngrohje qetësuese për të lehtësuar ftohjet dhe tensionin e muskujve

LR200 Air purifier BEURER

150,00 €
Pastruesi i ajrit Beurer LR 200 Për ajrin e shëndetshëm të ambientit në shtëpinë tuaj

LE60 Dehumidifier BEURER

250,00 €
Patrues i lagështisë së ajrit Beurer LE 60 Për një mjedis më të mirë të brendshëm

LE30 Dehumidifier BEURER

200,00 €
Patruesi e ajrit nga Beurer LE 30

LB50 Air Humidifier BEURER

100,00 €
Aparat për përmirësimin e cilësisë së ajrit - LB50 Air Humidifier BEURER

Klimalogg pro-Professional thermo-hygrometer with data logger

180,00 €
Klimalogg pro-Professional thermo-hygrometer with data logger,A-battery included white/grey,FE-TFA 30.010777 30.010777 TFA

FW 20 foot warmer micromink

45,00 €
Ngrohës i këmbëve nga Baurer FW 20
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.