0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Të tjera

Manometer për boce të oksigjenit

35,00 €
Manometer për boce të oksigjenit

Medipure - lecka të lagura

1,20 €
Lecka te lagura per pastrimin e pacienteve

MG 150 neck massager BEURER

75,00 €
Masazher i qafës Beurer MG 150

MG 300 shiatsu massage seat cover BEURER

255,00 €
MG 300 shiatsu massage seat cover BEURER Relaksimi i plotë dhe pushimi

MP28 Caullus remover BEURER

25,00 €
Beurer callus remover MP 28

MultiCare In - Multiparameter

35,00 €
Multicare In - Multimetër

Nebulizer with mouthpiece and tubing 2.1m

3,00 €
Nebulizer with mouthpiece and tubing 2.1m

Nelaton Catheter

0,50 €
Nelaton Catheter - Kateteri i fshikëzës urinare

Nurse Caps- Kapelë për salle operacioni

8,00 €
Nurse Caps Kapelë për salle operacioni
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.