Three way stopcock blue

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

0,25 €
Prodhuesi: Zarys
Three way stopcock blue

Karakteristikat:

 

bërë nga polikarbonati

dizajn transparent

identifikues i qartë optik i pozicionit të hapur / mbyllur (drejtimet e shënuara të rrjedhës), që veprojnë në 360 gradë

kanale rrjedhëse të drejtpërdrejta dhe një diametër të brendshëm optimal sigurojnë matje të saktë të presionit

rrotullues luer-lock

të gjitha hyrjet e mbrojtura me mbërthyes

rezistente ndaj lipideve, latex dhe pa DEHP

jo-pyrogenic, jo-toksike

një përdorim, OE steril

paketim: letër-petë

 

Indikacionet:

 

pajisje e projektuar për menaxhimin e rrjedhjes së lëngjeve të infuzionit gjatë administrimit

lejon të drejtoni rrugën e rrjedhës së infuzionit

për monitorimin e presionit të gjakut, furnizim të drejtpërdrejtë me ilaç / lëng

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.