Teste të shtatzanisë strip test

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

0,20 €
Prodhuesi: KÖROĞLU GROUP
Teste të shtatzanisë strip test

Strips testi i shtatzënisë Laboquick është një test unik dhe i veçantë që ka një ndjeshmëri prej 20mIU / ml dhe mund të zbulojë shtatzëninë në urinë, 7 ditë pas marrëdhënies seksuale.
 
Testi i ovulacionit mund të zbulojë LH në nivele shumë të ulëta. Rezultati pozitiv do të thotë se rritja e LH mund të zbulohet dhe është koha e duhur për t'u mbetur shtatzënë.
 

     Të shpejtë dhe të lehtë për të lexuar rezultatet GP / Test profesional

     CE Certifikuar

     Thjeshtë, një hap i lehtë për t'u përdorur sistemi.

     Udhëzuesi i hartuar për përdorim nga profesionistët jo mjekësor me udhëzime të qarta dhe të drejtpërdrejta.

     Produkte të paketuara diskrete në paketim të thjeshtë dhe të pashënjosur.

 

Hapi 1:
Hapi i parë është që të merrni një enë të pastër, të thatë dhe qelqi ose plastike për të mbledhur urinën. Është e rëndësishme që shiritat e testit të shtatzënisë dhe urinës të jenë temperaturën e dhomës për testimin e shtatzënisë.

Hapi 2:
Është e nevojshme të hiqni shiritat e testimit hcg nga çanta e ruajtur dhe të zhysni rripin në urinë sipas shigjetës. Është shumë e rëndësishme që mos lejoni që niveli i urinës të kalojë mbi vijën maksimale; përndryshe testi nuk do të bëjë siç duhet.

Hapi 3:
Pas kësaj, merrni testin e shtatzënisë pas 3 sekondave dhe vendoseni shiritin në një vend të pastër, të thatë, jo absorbues ose sipërfaqe. Ju mund të lexoni dhe kontrolloni rezultatet në 5 minuta, por mos lexoni rezultatin pas më shumë se 5 minutash. Ky test zbulon praninë e hormonit hcg në urinë.

Hapi 4:
Kur vija e testimit hcg absorbohet në mostrën e urinës, akti kapilar mbart mostrën për të transferuar përgjatë mbulesës. Kur hcg e arrin zonën e Testerit, do të shfaqet një vijë me ngjyrë. Por mos shfaqja e kësaj linje me ngjyrë rekomandon një rezultat negativ.

Hapi 5:
Pas 5 minutash, nëse vetëm një brez ngjyrë duket në shirit që tregon se testi është negativ, nuk është identifikuar asnjë shtatzëni. Nëse dy rreshta të brezit të ngjyrave shfaqen në shirit, që do të thotë se testimi është pozitiv që jeni shtatzënë. Fuqia e ngjyrave të grupeve të testimit të shtatzënisë mund të ndryshojë pasi që disa nivele të shtatzënisë kanë një fokus të ndryshëm të hormoneve të HCG. Nëse nuk shfaqet një vijë ngjyrash në shirit, që do të thotë se testi yt nuk është i vlefshëm, kështu që mund të përsërisni testin me një komplet të ri testimi.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.