Mbyllëset e lëkurës të përforcuar 3M ™ Steri-Strip ™ janë standarde mbarëbotërore në mbylljet ngjitëse të lëkurës , të besuara për lehtësinë, thjeshtësinë dhe dizajnin jo invaziv.

I rehatshëm, qëndron në vend përkundër lëvizjes, ndihmon në parandalimin e maceracionit.
Më pak dhëmbëza kur krahasohet me grama ose suture.
Ngushëllim më i madh i pacientit dhe më pak mundësi infektimi sesa me suture ose stapler.
Aplikimi i shpejte.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.