0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Mbyllëset e lëkurës të përforcuar 3M ™ Steri-Strip ™ janë standarde mbarëbotërore në mbylljet ngjitëse të lëkurës , të besuara për lehtësinë, thjeshtësinë dhe dizajnin jo invaziv.

I rehatshëm, qëndron në vend përkundër lëvizjes, ndihmon në parandalimin e maceracionit.
Më pak dhëmbëza kur krahasohet me grama ose suture.
Ngushëllim më i madh i pacientit dhe më pak mundësi infektimi sesa me suture ose stapler.
Aplikimi i shpejte.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.