Steral - Dezinfektues i duarve

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

2,00 €
Prodhuesi: A & A Pharma
Steral
Dezinfektues i duarve
STERAL 0,5%
përdoret për
-dezinfektimin e :
`lëkurës përpara dhe pas injeksioneve,
`lëkures së dëmtuar nga preje, carje, djegie,
`ne pickimin nga instektet,
` objekteve të kontaminuara nga të sëmurët.
*Të qënurit një disinfektant pa përbërje akoolike e bën të jetë zgjedhja e parë dhe më e përshtatshme në dezinfektimin e plagëve, pasi nuk irriton dhe nuk ngadalson rigjenerim e lekures se demtuar.

— at A&A PHARMA.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.