Sistem transfuzioni

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

0,35 €
Prodhuesi: Zarys
transfusion set
easyFLOW TS, sterile

Karakteristikat:

 

bërë nga materiale me cilësi të lartë pa latex

grykë e mprehtë e dhomës së pikimit  që siguron lidhje të besueshme  me kontejnerë fluidi

ajrosje me filtër anti-bakterial 

pikatore: 20 pika = 1 ml +/- 0,1 ml

filtri i veçantë i gjakut 200 μm

min. 150 cm i gjatë, gyp i butë, fleksibël, 

lloji universal i luer-lock bllokimit

pincë e saktë

nje perdorim

jo-pirogjenik, jo-toksik

OE steril

paketim individual: letër-petë

 

Indikacionet:

administrimin e gjakut dhe produkteve të gjakut

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.