Reinforced endotracheal tube cuffed

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: Zarys
Reinforced endotracheal tube cuffed
Tubus i përforcuar endotracheal me tubullace

bërë nga PVC termoplastik për elasticitet të lartë të tubit

përforcim mbi të gjithë gjatësinë e tubit

me stilet e parapërgatitur

X-rreze mbi gjatësinë e tubit

pajisur me  Murphy sy anësor

shenjat e thellësisë që lejojnë kontrollin e pozicionit të tubit

madhësia e tubit të shënuar në 3 vende (në lidhës, në tullumbace pilot dhe në tub)

lidhës universal Ø 15 mm

paketim individual: letër-petë

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.