Omron E2 Elite

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

50,00 €
Prodhuesi: Omron
OMRON E2 Elite është një lehtësim i fuqishëm për dhimbje që ju mundëson të lehtësoni simptomat tuaja të dhimbjes, bazuar në teknologjinë TENS (stimulues transkúvedal nervor elektrik).

E2 Elite vjen me programe të paracaktuara për 4 zona trajtimi: mbrapa, shpatulla, këmbë. Përveç kësaj ofron 4 mënyra masazhesh dhe një numër opsionesh të veçanta për të përshtatur trajtimin tuaj sipas preferencave tuaja dhe simptomave të dhimbjes. Padat Long Life mund të përdoren deri në 150 herë

 

Karakteristikat e produktit:

 

  • ndihmon në bllokimin e sinjalit të dhimbjes
  • ndihmon në nxitjen e lirimit të endorfineve (= vrasësit e natyrshëm të dhimbjes)
  • përmirëson qarkullimin e gjakut (si rezultat i tkurrjes së përsëritur të muskujve dhe relaksimit të muskujve)
  • lehtësim dhimbje pa drogë
  • në shënjestër: programet e paracaktuara për 4 zona trajtimi (mbrapa, shpatulla, këmbë, shputa)
  • 9 programe automatike për trajtim të optimizuar sipas simptomave dhe nevojave tuaja.
  • buton lehtësues i shpejtë: lehtëson dhimbjen akute shpejt, të përshtatshme për trajtimin e dhimbjeve në pjesën e poshtme të shpinës dhe nyjeve.
  • intensitet rregullueshme
  • pads lahet, mund të përdoret deri në 150 herë

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.