Nelaton Catheter

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

0,20 €
Prodhuesi: Zarys
Nelaton Catheter - Kateteri i fshikëzës urinare

Karakteristikat:

 

e bërë nga PVC të butë dhe elastike, rezistent ndaj lakimit dhe kthesës

tip atraumatic pak rrumbullakuar per lehtësimin e futjes së kateterit

tip me dy vrima anësore me buzë të buta të rrumbullakosura

tub transparent duke lejuar inspektimin e rrjedhjes vizuale

lidhësa të koduar me ngjyra për njohjen e madhësisë, madhësinë numerike të identifikimit në paketim

nje perdorim

OE sterilizuar

paketim individual: letër-petë

 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.