Me ndriçues LED të ndritshëm

Me 3 shtesa të callusit (2 x trashë, 1 x gjobë)

Ndërprerësi ON / OFF me roje të kyçur

Për heqjen e lëkurës së fortë dhe callusit

Për lëkurë të butë 

Me një motor të fuqishëm

Përfhinë furçë pastrimi

Përfhinë kapak mbrojtës

Punon me bateri

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.