0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Me ndriçues LED të ndritshëm

Me 3 shtesa të callusit (2 x trashë, 1 x gjobë)

Ndërprerësi ON / OFF me roje të kyçur

Për heqjen e lëkurës së fortë dhe callusit

Për lëkurë të butë 

Me një motor të fuqishëm

Përfhinë furçë pastrimi

Përfhinë kapak mbrojtës

Punon me bateri

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.