HA50 Hearing Amplifier BEURER

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
Prodhuesi: Beurer
Beurer HA 50 amplifikator dëgjimi
Vështirë dukshëm

Eshtë mezi e dukshme për shkak të përshtatjes ergonomike prapa veshit. Pasqyrimi është zhurmë e ulët. Vëllimi i zhurmave brenda dhe jashtë është përforcuar dhe për këtë arsye ndihmon njerëzit me aftësi të kufizuar dëgjimi .

 

 • Shumë diskrete
 • Gama e zgjatur e frekuencës
 • Rregullimi individual në kanalin e veshit
 • Ideal për njerëzit me aftësi të kufizuar dëgjimi
 • Qëndrimi ergonomik pas veshit, mezi i dukshëm
 • Zmadhon volumin e të gjitha tingujve brenda dhe jashtë
 • Nxjerrja e ulët e zhurmës
 • 3 bashkëngjitje për të përshtatur individualisht në kanalin e veshit
 • Gama e frekuencës: 100 deri në 6000 Hz
 • Amplifikimi: max. 40 dB
 • Vëllimi: max. 128 dB
 • Pajisje mjekësore

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.