Gel hand sanitizer 0.5L me pompe

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

3,50 €
Prodhuesi: A & A Pharma
Gel hand sanitizer 0.5L me pompe 70% Dezinfektues i duarve

EAGLE Hand sanitizer
PËRDORIMI:
Xhel i studiuar posaçërisht për dezinfektimin e thellë të duarve; pa shpelarje, përmban agjentë me veprim të lartë antiseptik. Vepron në 15sec duke i lënë duart të buta dhe me arome të kendeshme falë prezencës së xhelit aloe vera dhe vitaminës E.Eksipientët: Carbomer, Glycerol, Isopropyl myristate, Tocopheryl acetate (vitE), Aloe vera gel, Triethanolaminë, ujë i cjonizuar, arome.
— at A&A PHARMA.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.