FM200 Achillomed tendon massager BEURER

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

180,00 €
Prodhuesi: Beurer
Beurer achilles tendon massager FM 200 Achillomed®
Ndihmoni për tendin tuaj të Akilit

Përfitoni nga qarkullimi i përmirësuar me Beurer Achillomed®. Ajo ka një efekt qetësues dhe zvogëlon ankesat me tendinën e Akilit në sajë të 6 kokat e rrotullimit të masazhit dhe 2 cilësimet e shpejtësisë.

 

• Për të lehtësuar problemet me tendinën e Akilit

• Masazh qetësues i tendinit të Akilit që nxit qarkullimin

• 6 koka masazh rrotulluese

• Massager me tendosje të Akilit me koka të rrotullimit të masazhit

• 2 shpejtësi masazhesh

• Me rregullimin e lartësisë dhe gjerësisë

• 2 rregullime të drejtimit të masazhit

• Ekran i ndriçuar LED i punës për të treguar vendosjen e masazhit

• Ndalimi automatik

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.