0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Epidural Set Set epidural Për anestezionin epidural Madhësia: 18Gx90mm

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Epidural Set - Set epidural
Për anestezionin epidural
Madhësia: 18Gx90mm

Set epidural që përmban:

- 1 kateter PEBA (amidi i bllokimit të polieterit) me linjë radiopak, tip të hapur distal (kodi 5191.088) ose tip i distal i mbyllur me 3 sytë anësor (kodi 5191.388). Shënon çdo centimetër nga 5 deri në 20 cm nga maja distale.

- 1 lidhës kateter. Lloji i lehtë i kyçjes

- 1 Gjilpërë Tuohy 18G (Ø 1,12x1,32mm) - 90mm e gjatë, me qendër plastike transparente dhe krahë të lëvizshëm

- 1 udhëzues kateter i cili lidhet në shpërndarësin e gjilpërës dhe lehtëson futjen e kateterit në hapësirën epidurale

- Filtri i sheshtë 1.22μm (ref 808.22)

- 1 shiringë 10ml për humbjen e rezistencës

- 1 etiketë për identifikimin e kateterit

 

Shenja e zezë në skajin distal është që të sigurojë që tërësia e kateterit është tërhequr.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.