Doreza Polyethylene

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

1,00 €
Prodhuesi: Beybi
Doreza Polyethylene 100 cope

PET Doreza polietileni

    Jo-sterile.
     Prodhuar nga 100% polietileni.
     Të përshtatshme për të dy duart dhe për përdorim të vetëm.
     Transparente.
     Mbushur me kujdes në çanta prej 100 copë doreza.
     Të përshtatshme për përdorim në kuzhinë, pastrim, sektorin e ushqimit, flokëve, buke etj.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.