0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Cholesterol strips 1x25pcs multicare

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

30,00 €
Prodhuesi: BSI Diagnostic
Cholesterol strips 1x25pcs multicare

Me strips kolesterolit multiCare është e mundur që shpejt të kontrolloni nivelet e kolesterolit në gjak dhe të informoni mjekun e familjes për të gjetur një terapi të përshtatshme ose për të kontrolluar në një terapi ekzistuese.

Niveli i kolesterolit në gjak është i ndikuar nga dieta, por edhe nga: ilaçet, diabeti mellitus, shtatzënia dhe sëmundjet e rënda. Rekomandohet që të kontrolloni përqendrimin e kolesterolit në gjak në të gjithë njerëzit që përdoren për të pirë duhan, për të pirë shumë alkool dhe për të ngrënë yndyrë dhe kanë peshë të madhe ose nuk ushtrojnë mjaftueshëm.

Është e rekomanduar posaçërisht për njerëzit që kanë patur tashmë sëmundje të zemrës ose me raste të njohura të sëmundjeve të zemrës para moshës 60 vjeç. 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.