BEURER BY15 pompë gjiri

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

25,00 €
Prodhuesi: Beurer
Beurer BY 15 manual breast pump
Simple, comfortable and perfect for travelling

Pompë manuale e gjirit është e përshtatshme për pompimin e rastësishëm ose kur udhëtoni. Është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur.

 

Të rehatshme dhe të butë për shkak të dy niveleve të pompimit

Dizajn kompakt për trajtim të lehtë

Teknologji vakum

Me një shishe, shtojcë manuale të pompës së gjirit, bashkues me vidë për shishe, shishe dhe një formë natyrale në formë silikoni për ushqim të lehtë përfshirë kapakun

Jastëk silikoni (madhësi standarde) me sipërfaqe të rehatshme për përdorim të butë

Aksesorët mund të dezinfektohen

Pajisja mjekësore

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.