Bistos BT-100 Pompe gjiri - Breast pump

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

85,00 €
Prodhuesi: Bistos
Bistos BT-100 Rechargable Double Electrical Breast Pump

Madhësia kompakte dhe peshë super e lehtë

Operacion ultra i qetë

Pompë e gjirit e mbushur me bateri të integruar

Funksioni i kontrollit të kohës dhe funksioni i sigurisë prej 30 minutash

Funksioni i kujtesës

Funksioni i masazhit

BPA pa material

Mbrojtës i rrjedhjes së sigurt dhe higjienik


 

Video

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.