Alkool 70%,90%,95% 100ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

0,35 €
Prodhuesi: A & A Pharma
Alkool 70%,90%,95% 100ml
Alkool Etilik i Çnatyruar 70%
Përdorimi:

Antiseptik dhe dezinfektues për përdorim të jashtëm
Perdoret gjeresisht per dezinfektim perpara dhe pas injeksioneve,per dezinfektim te objekteve te ndryshme ne spitale,shtepi,kopshte,cerdhe etj...

Veprimi:
vret mikrorganizmat duke denaturuar proteinat dhe shkrire lipidet e tyre, ndaj ka spektër të gjerë veprimi kundër: baktereve, përfshirë mycobacteret (baktericid), viruseve (disa lloje), majave/kërpudhave, (nuk është sp

— at A&A PHARMA.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.