Termometër - GENTLE Temp-720(MMC-720-E) OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Nuk ka stok

35,00 €
Prodhuesi: Omron
OMRON Gentle Temp 720 Infrared Thermometer
OMRON Gentle Temp 720 është termometri ynë i parë dixhital i ballit. Përdor teknologjinë shumë të saktë dhe ka veçori të përparuara të tilla si matja e një sekondë, leximet e seleksionueshme të Centigrade / Fahrenheit dhe ekranit të temperaturës së dhomës. Për të bërë lexime më të lehta gjatë natës, për shembull në dhomën e një fëmije gjatë natës ndërkohë që flenë, Temp 720 gjithashtu ka një funksion backlight. Ajo gjithashtu përmban funksionin 3-në-1 të Omron që ju mundëson të matni temperaturën e dhomës si dhe temperaturën e sipërfaqes. Me një memorie që mund të regjistrojë deri në 25 lexime, është e mundur të gjurmohen ndryshimet e temperaturës gjatë një periudhe kohore dhe të monitorohen tendencat. Temperaturat mund të shfaqen në ekranin e madh LCD në ose gradë Celsius ose Fahrenheit Rëndësia e Temperaturës së Monitorimit Ethet janë një nga shenjat më të rëndësishme të trupit vital. Ne priremi të mendojmë për temperaturën normale të trupit  rreth 37 gradë dhe, ndërsa kjo mund të ndryshojë pak, është mjaft e saktë në shumicën e rasteve. Ruajtja e kësaj temperature në një nivel konstant është e rëndësishëme për të siguruar funksionimin efektiv të trurit, organeve vitale dhe arterieve kryesore. Çdo rritje e ndjeshme e temperaturës zakonisht tregon se sistemi imunitar i trupit po mbron veten kundër ndërhyrësve, siç janë bakteret apo viruset agresive. Pasi të jetë verejtur filimi i etheve, hapat e duhur mund të merren shpejt për të identifikuar dhe eliminuar shkakun e problemit. Lehtësia e përdorimit Aktivizohet me prekjen e një butoni, mbajeni sensorin 1-3 cm larg sipërfaqes që dëshironi të matni, shtypni butonin e fillimit dhe ju merrni një lexim në një sekondë. Për të gjithë familjen I përshtatshëm për përdorim për tërë familjen, Gentle Temp 720 është kompakt dhe i gjithanshëm. Ideal për monitorimin e temperaturës në shtëpi.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.