Termometër - flex temp smart bulk OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

5,00 €
Prodhuesi: Omron
Tipi fleksibël siguron rehati maksimale për të gjitha llojet e matjeve - të përshtatshme për përdorim oral, rektal dhe axillary (sqetull)
  • Tipi i rrumbullakuar dhe elastik i mundëson pacientit të përdorë termometrin në mënyrë të sigurt dhe të qetë për të gjitha metodat e matjes
  • I pastër dhe i papërshkueshëm nga uji; prodhuar nga plastike të qëndrueshme të butë
  • Rezultate të sakta dhe të besueshme në vetëm 10 sekonda
  • Çaktivizimi automatik ruan fuqinë e baterisë së furnizuar (të zëvendësuar)
  • Funksioni i kujtesës tregon leximin e fundit të temperaturës
  • Lehtë për t'u përdorur; modeli beeps për të treguar lexim të suksesshëm

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.