Termometër EFT-Gentle temp 521 OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

30,00 €
Prodhuesi: Omron
Omron Gentle Temp 521 Ear Thermometer

Me një dizajn ergonomik të përshtatshëm për përdorim për rehati shtesë, termometër i Gentle Temp 521 është veçanërisht i përshtatshëm për përdorim me të rinjtë. Përveç komoditetit të ekranit me ndriçim ai përdor teknologjinë infra të kuqe për të dhënë rezultate në vetëm një sekondë në mënyrë që matjet shumë të sakta të mund të merren me minimumin e zhurmës. Duke i dhënë përdoruesve fleksibilitet të veçantë, termometri Genle Temp 521 ofron matje të temperaturës "3 në 1". Ai jo vetëm që mat temperaturën e veshit, por mund të përdoret për të marrë temperatura sipërfaqësore, nga një shishe qumështi ose bombolë ushqimi, si dhe duke dhënë lexime për temperaturën e dhomës. Memoria e aftë për të regjistruar deri në 25 lexime.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.