0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Termometër maxim-minima - Bimetal ,FE-TFA

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

12,00 €
Prodhuesi: Tfa
Bimetal maxima-minima-termometre

Për përdorim të brendshëm, përdoret për matjen më të lartë dhe më të ulët të temperaturës në serra dhe magazina.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.