0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Termometer Infrared-Ear-MC-510-E2 OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Nuk ka stok

30,00 €
Prodhuesi: Omron
- Gentle Temp 510 - Ky termomenter veshi matë me më saktësi temperaturen trupore e cila matet në vesh.

MC-510-E2 – Mënyra më e shpejt për të monitoruar ethet. Ky termomenter veshi matë me më saktësi temperaturen trupore e cila matet në vesh. Mënyra unike e të pozicionuarit, edhe nëse pozicioni i termometrit është i vendosur në mënyra të pahishme. Gjithashtu ka dhe sinjalizusin që tregon kur është arrit matja, butonin e matjes së shpejt.

Vlerësimet

KoslaborNtsh -

Marte, 20 Shkurt 2018

Termometer shumë efikas
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.