Stetoskop Littmann Select 2293

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

70,00 €
Prodhuesi: Littmann
3M™ Littmann® Select Stethoscope

Diafragma: Dëgjon tingujt e frekuencave të larta ose të ulëta .

Prerja e butë me mbyllje të butë sigurojnë një vulë të shkëlqyer akustike dhe një përshtatje të rehatshme.

Kufje është rregulluar lehtësisht për përshtatje individuale dhe rehati. 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.