Stetoskop Gima -Trad Dual Head Stethoscope

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

3,00 €
Prodhuesi: Gima
Trad stetposkop me kokë të dyfishtë nga Gima

Stetoskop tradicional i aluminit, i lehtë dhe i besueshëm.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.