0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Pulsoksimetër

Pulse Oximeter OXY 300

40,00 €
Impuls oksimetri me gisht Ide për një matje të thjeshtë dhe plotësisht pa dhimbje

Pulse oximeter MD300C15D

40,00 €
ChoiceMMed Fingertip Pulse Oximeter MD300C15D

Pulse Oximeter CMS50D1

40,00 €
CONTEC CMS50D1 CE FDA Fingertip Pulse Oximeter Blood Oxygen Pulse Rate SPO2 Monitor homeuse easy

Pulse oximeter DL

75,00 €
CMS-50DL Fingertip Pulse Oximeter - Blood Oxygen Monitor (Blue)

Pulse oximeter MD300C53

40,00 €
CHOICEMMED MD300C53 PEDIATRIC PULSE OXIMETER

Pulse oximeter O2 Easy Y

85,00 €
COMPACT PULSE OXIMETER / FINGERTIP O2-EASY

Handheld Pulse Oximeter MD300M-G

180,00 €
MD300M Handheld Pulse Oximeter
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.