Pulse Oximeter OXY 300

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
Prodhuesi:
Impuls oksimetri me gisht
Ide për një matje të thjeshtë dhe plotësisht pa dhimbje

Mikrolife OXY 300 pulsoksimetri i gishtit është një pajisje portative jo invazive i dedikuar për kontrollimin spot të ngopjes së oksigjenit të hemoglobinës arteriale (SpO2) dhe shkallës së impulsit të të rriturve dhe pacientëve pediatrikë. Ai është i përshtatshëm për përdorim privat (në shtëpi, ose në lëvizje), si dhe për përdorim në sektorin mjekësor (spitale, objekte spitalore).


Manuali i përdorimit OXY 300PDF, (5.4 MB)

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.