0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Pulse Oximeter OXY 300

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
Prodhuesi:
Impuls oksimetri me gisht
Ide për një matje të thjeshtë dhe plotësisht pa dhimbje

Mikrolife OXY 300 pulsoksimetri i gishtit është një pajisje portative jo invazive i dedikuar për kontrollimin spot të ngopjes së oksigjenit të hemoglobinës arteriale (SpO2) dhe shkallës së impulsit të të rriturve dhe pacientëve pediatrikë. Ai është i përshtatshëm për përdorim privat (në shtëpi, ose në lëvizje), si dhe për përdorim në sektorin mjekësor (spitale, objekte spitalore).


Manuali i përdorimit OXY 300PDF, (5.4 MB)

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.