Pulse oximeter O2 Easy Y

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

85,00 €
Prodhuesi: CA MI
COMPACT PULSE OXIMETER / FINGERTIP
O2-EASY

O2-EASY është një oksimetër i pulsit të gishtit për të kontrolluar dhe monitoruar nivelin e saturimit të gjakut me oksigjen (SpO2) dhe shkallën e impulsit. Dizajni i tij i vogël, kompakt, i thjeshtë, i besueshëm dhe i qëndrueshëm rrit shumë kujdesin e pacientit. Përdoret gjerësisht në fusha të ndryshme mjekësore, siç janë kujdesi shtëpiak, klinikat, spitalet, organizatat mjekësore sociale, ndihma e parë, operacioni dentar.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.