Pulse oximeter MD300C53

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
Prodhuesi: ChoiceMMed
CHOICEMMED MD300C53 PEDIATRIC PULSE OXIMETER

Oximeter Puls Oximeter, Children oximeter Kjo MD300C53 është projektuar posaçërisht për fëmijë. Ekziston një shenjë e veçantë për t'u treguar fëmijëve vendin më të mirë për të vënë gishtat e tyre. Ajo mund të monitorojë ngopjen e oksigjenit të pulsit të fëmiut dhe normën e impulsit me saktësi përmes një gishti edhe nëse fëmija lëviz.

MD300C53 siguron matje të kontrollit të ngopjes së oksigjenit të hemoglobinës arteriale


Video

https://youtu.be/ckhWvC2rQeA

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.