Pulse oximeter MD300C15D

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
Prodhuesi: ChoiceMMed
ChoiceMMed Fingertip Pulse Oximeter MD300C15D

Karakteristikat e produktit:

 

Dizajn i vogël dhe i lehtë

Me ekran LCD SpO2, PR, dhe Pulse bar dhe bateri AAA

Konsumi i ulët i energjisë

Tregues me bateri të ulët

Fikje automatike

Lehtë për t'u përdorur

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.