Pulse oximeter DL

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

75,00 €
Prodhuesi: FaceLake
CMS-50DL Fingertip Pulse Oximeter - Blood Oxygen Monitor (Blue)

Facelake FL-400 impuls oximeter gisht është një pajisje e lehtë, portative e përdorur për matjen e ritmit - pulsit të zemrës dhe nivelit të oksigjenit të gjakut ose SpO2. Thjesht vendosni gishtin tuaj brenda sensorit vinil antimikrobik dhe këto matje vitale shfaqen menjëherë në një ekran LED të gjallë. Karakteristikat e funksionit automatik të fikjes automatike të kursimit të baterisë dhe një grafik të shkallës së ritmit të zemrës. 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.