Pulse Oximeter CMS50D1

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
CONTEC CMS50D1 CE FDA Fingertip Pulse Oximeter Blood Oxygen Pulse Rate SPO2 Monitor homeuse easy

Parimi i Puls Oximeter CMS50D1 është si më poshtë: Teknologjia e Inspektimit Oxyhemoglobin fotoelektrik është adoptuar në përputhje me kapacitetin e teknologjisë se skanimit dhe regjistrimit të pulsit, andaj pulsimetri mund të përdoret në matjen e ngopjes së oksigjenit të pulsit dhe shkallës së impulsit përmes gishtit. Produkti është i përshtatshëm që të përdoret në familje, në spital, në kujdesin shëndetësor të komunitetit, në kujdesin fizik në sporte (mund të përdoret para ose pas sportit, dhe nuk rekomandohet të përdoret pajisja gjatë procesit të sportit).

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.