0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Handheld Pulse Oximeter MD300M-G

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

180,00 €
Prodhuesi: ChoiceMMed
MD300M Handheld Pulse Oximeter

MD300M është shumë e lehtë për t'u përdorur, por plot me karakteristika me butona të thjeshtë për përzgjedhjen e menysë. Është projektuar të jetë i fuqishëm dhe mund t'ju japë analiza në kohë të parë të SpO2 dhe Pulse Rate, nëse keni nevojë për një rishikim të tabelës ose të një grafiku të menjëhershëm. Është i lëvizshëm, kompakt dhe i besueshëm dhe do të ishte i përshtatshëm në mjedisin klinik, në përdorimin e spitalit, në departamentet e ndihmës së parë mjekësore ose në përdorimin e rëndë në shtëpi.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.