0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

e-scope® Otoscopes

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

55,00 €
Prodhuesi: Riester
Dritë e ndritshme, teknologji jeshile!

e-scope otoscope përdorin fibra optike te reduktuara dhe teknologji LED që rezulton në një diagnozë me të efikase dhe kosto më të ultë të mirëmbajtjes. E-scope otoscopes janë në dispozicion me fibër optik ose me ndriçim të drejtpërdrejt.
E-scope otoscope me fibra optik version 2.5 V ksenon (3200K) ose ndriçim 3.7 V LED (5500K).
I përshtatshëm për teste pneumatike.
Posedon fushë ndriçimi.
Lente zmadhuese për 3 herë.
Përfshin spekulum veshi të riperdorshme ( 5×2,5mm, 5x4mm).

E-scope otoscope me ndriçim të drejtpërdrejt me llambë vakumi 2.7 V (2500K) ose 2.5 V ksenon ndriçim (3000K):
Kosto efektive.
Ndriçim ksenon 2.5V.
I përshtatshëm për teste pneumatike.
Lente zmadhuese për 3 herë.
Përfshin spekulum veshi të riperdorshme ( 5×2,5mm, 5x4mm).

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.