0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Inhalator

Inhalator NEB-NE-C801KD OMRON

45,00 €
Inhalator i heshtur për foshnje dhe fëmijë Omron CompAir NE-C801KD është një inhalator për trajtimin e pengesave ne rrugët e frymëmarrjes te foshnjet dhe fëmijët.

Inhalator NEB-NE-C801 OMRON

40,00 €
Omron NE C801 Inhalator kompresor për fëmijën dhe të rriturit

Inhalator COMP AIR basic NE-C803-E OMRON

28,00 €
Ky inhalator Omron siguron një vlerë të shkëlqyer për para për konsumatorët që kërkojnë një inhalator bazë kompresor.

Inhalator NEB-NE-C900 OMRON

70,00 €
Inhalatori NE-C900 CompAir Pro

Inhalator A3 complete (NE-C300-E) OMRON

40,00 €
Inhalator A3 complete (NE-C300-E) OMRON

Inhalator Hikoneb Aerocare II compressor nebulizer KARE MEDICAL

20,00 €
Hikoneb® AeroCare II Piston Type Nebulizer është dizajnuar që të përdoret në ambientin jetësor të pacientit.

Inhalator-Piston nebulizer mr carrot PIC SOLUTION

45,00 €
Inhalator MR Karrot Piston e projektuar në formën e lepurit, i përshtatshëm për fëmijë.
Faqja 2 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.