0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Peak flow meter PFM20 OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: Omron
OMRON Light Peak Flow Meter

OMRON Light Peak Flow Meter përdoret për monitorimin e saktë të rrjedhës së ekspansionit të pikut në L / min. PFM20 mundëson një menaxhim të lehtë dhe miqësor të terapisë për mjekun dhe pacientin në mënyrë të ngjashme. Shënimi i dobishëm i zonës (e kuqe / e verdhë / e gjelbër) lejon një monitorim individual të gjendjes aktuale të pengesave bronkiale, p.sh. në rastin e COPD. Matjet e PEF janë pjesë e programeve të menaxhimit të astmës.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.