Inhalator-Piston nebulizer mr carrot PIC SOLUTION

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

45,00 €
Prodhuesi: PicSolution
Inhalator MR Karrot Piston e projektuar në formën e lepurit, i përshtatshëm për fëmijë.

Njësia MR Karrot Piston e projektuar në formën e lepurit, ky aparat për aerosole i përshtatshëm për fëmijë: argëton dhe shpërqëndron fëmijën gjatë laterapisë. Format Kit aerosol përmban një maskë të butë për të rriturit dhe fëmijët, bishtin e hundës, gojën dhe tubin.

 

Dizajni ideal për fëmijët

Shpejt dhe efektiv

Cruet Sidestream Maska e butë e ajrit me maskë 2 në 1

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.