0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Duke qenë një nga zhvillimet më të fundit dhe më të përparuara në inhalime ultrasonike Omron, OMRON NE-U17 ofron avantazhe të mëdha në trajtimin e frymëmarrjes. Kjo njësi është projektuar për përdorim klinik të rëndë dhe është madje i aftë për të vazhduar vazhdimisht deri në 72 orë. Vepron plotësisht në heshtje dhe ofron kontrollim të avancuar të daljes se inhalatit.

Rrjedhja e vazhdueshme e mundshme deri në 72 orë (me shishe medikamentesh dhe çantë për kohë të gjatë nebulizimi). Higjeno-i thjeshtë dhe i thjeshtë për të dezinfektuar. Zile  për të paralajmëruar ndonjë gabim ose kur koha është e përfunduar. Ekran i madh LCD

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.