Inhalator NEB-NE-C900 OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

70,00 €
Prodhuesi: Omron
Inhalatori NE-C900 CompAir Pro

Inhalatori NE-C900 CompAir Pro është ndërtuar në specifikimet më të larta për të siguruar kujdes të plotë të pacientit. Ajo përmban një kompresor të qëndrueshëm dhe me performancë të lartë që prodhon një shkallë të lartë të inhalimit në mënyrë që pacientët tuaj të marrin ilaçe ku ata kanë nevojë më së shumti. Si dhe një çantë unike e dyfishtë e Smart StructureTM e OMRON me vetëm dy pjesë për t'u pastruar, duke e bërë montimin të lehtë dhe duke ju dhënë më shumë kohë për kujdesin e drejtpërdrejtë të pacientit.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.